20231027 - GGN 40 ÅRS JUBILEUM

Gotland Grand National. Vi har dragit på detta men nu har även vi kört GGN.

Hampe:
Första året så blir man inlottad i startleden och Hampe fick stå i andra led, 30st i varje led. Hampe fick en ok start och var någonstans mellan 10-13 ca ur första böj. Hampe är uppe på 3e plats i mitten av racet. Efter en liten vurp och drar i knät så kämpar Hampus vidare och efter 3 tankstopp rullar Hampe in på en fin 5e plats av 83 startande.

Detta var sista racet på 85an och nu är dags för att gå upp på 125a efter ett litet uppehåll. Mer info om nästa säsong kommer när vi gjort klart planen för denna????????.

Hugo:
Första året så blir man inlottad i startleden och Hugo fick stå i 3e led, 30st i varje led. Hugo var inte nöjd med denna plats. Han mailade deras support och fick en plats i 1a startled efter ett återbud.

1a startled skulle inte hjälpa då Hugo inte fick igång hojen utan fick lägga i friläge och choka för att hojen skulle starta. Ensam kvar på startrakan och tok sist iväg så visade Hugo att han skulle inte ge sig utan började jaga. Fort gick det i resultat listan efter varje varv. Ut på 5e varvet är Hugo uppe på 6e plats och har en chans till ytterligare placeringar. På 8onde varvet börjar hojen låta lite konstigt så Hugo väljer stänga av den och ringer mig men en telefon lånad av publik och berätta läget. Efter det ringer detta nummer igen och talar om att Hugo åter rullar och hojen verkar gå normalt. Oklart vad men troligen fukt, vatten vilket många hade problem med. Stilleståndet var 4 minuter så ramlade Hugo ner på en 13onde plats av 119 startande imål som får ses som en pallplats denna dag.

2 smällar denna dag men Hugo visar extreme kämpa glöd ända i i mål och tycker det var en bland dom roligaste tävlingarna. Det säger en del.

Nu blir det ett brejk efter en lång säsong.

Tack alla som hjälpt mig och brorsan för denna grymma säsong.

Mer info om nästa säsong kommer när vi gjort klart planen för denna????????.

???? @salles_foto ????????

@hhracingenduroteam / www.hhracing.se

@sherco_sweden
@motulsverige
@cec_motorcycles_tibro
@thorsells_reklam
@andersson_119

@temec.se / www.temec.se
@tshirt.nu / www.tshirt.nu
Motala Plast & Verktyg / www.mpv.se

#hhracing / #hugo119 /
#sherco / #teamwestsweden
#mammaochpappa
@tibromk / #tibromkenduro
https://www.tibromk-enduro.nu/